4.26.2010

... i kad sam budna, sanjam. Sve do kraja sveta, dalekih planeta...


Tomica Milosavljević operisao kičmu negde u belom svetu, a ne u zemlji u kojoj je Ministar zdravlja. Operisao se u Minhenu, a ne u Beogradu. Kičma popustila usled izlaganja velikom teretu. Mnoge je taj nosio na kičmi. Nego, jebe se meni za njegovu kičmu. Više mi je do njegove savesti. Toliko tereta nosi na njoj da se "brinem" da ukoliko se njoj nešto desi, kako i gde će je operisati. Ustvari, kada je video kako su ovi "njegovi" magarci sredili, ups, stručno operisali Biljanu Kovačević Vućo, nije 'teo da rizikuje. Pusti ti to. Što je sigurica, sigurica je.
BoTa, La presidenta, umalo se u naletu pohvala Krkobabića nije usro od sreće. Zna Krkobabić kako da mu ga uvuče, a da ga ne utuče. Izbori su blizu, pa veli da malo udari po marketingu. "Ti se BoTo nadljudskim, božanskim, irinejskim i kakvim sve ne naporima, boriš da uđemo u tu jebenu Evropsku uniju, mučeniče naš." A ova utegnuta "tolumba" mu odgovara u fazonu "Imaš godina, al' si ki zmaj. Pun ideja i inovacija. Tebi stari moj bleja nije zanimacija. Samo tako da nastaviš. I obavezo nastavi sa onim odlučnim "ne" u pregovorima sa World Bank i IMF. Ko im bre jebe mater.". Opasan je Krkobabić. Još unuke da zaposli i praunuke i Bog da ga vidi. A BoTa da udomi Milu i da gradskim parama plati istoj proteze pa i nju Bog da vidi. Ima grad para za bacanje. Zemljo Srbijo!!!
Beograđani dobili novi toranj na Avali. Više nema potrebe da skaču sa Beograđanke i remete saobraćaj. Na Avalu, pa skačite do mile volje. Čuj Beograđani. Ne pamtim kada sam poslednji put video predstavnika izumrele vrste. Ah, da. Setih se. Bila je to ona gospođa koju su našli u kontejneru 90-ih. Poklopila je vrata, a niko da joj pomogne da izađe. Šta ti je život.
Dinkić ima novu ljubav. Tačnije dve. Ljaića i Gojkovićevu. Vidite, radi se o politički i programski bliskim strankama. Takođe, ove nove ljubavi su dokaz da u Srbiji "nemoguće" ne postoji. Mi smo uvek važili za dobronameran narod. Iz tog razloga sve radimo dobro za ličnu korist. Kolektivno nas ne zanima. Dobar sam koliko sam "dobar". Prema tome, dabome.
Ukoliko Vam je supruga, sestra, mama ili već ko, trudan, unapred znajte da bez 500 evra nema porođaja. Ili keš ili Georgina. U Srbiji vlada bela kuga? Normalno. Mladi su bez posla, bez stana, bez kola. Ukoliko slučajno "zaglave" moraju da calnu polagačima Hipokratove zakletve neki keš za 3D ili 4D skener, epidural, porođaj... Naravno, zakazujete termin.Nema više porađanja kad vam dođe. Ne. Ne. Oni vam kažu kada vam je termin i kada je njima termin da vas porode. Ako vam se termini ne poklope...jbg. Porođaj van termina. I nemoj da vam padne na pamet da slučajno označite novčanice. Najebaćete.
Uvek se nasmejem onoj pijanoj budali što onomad pored onog potočića proglasi predsednika Klintona prvakom u šuntavilu. Kod mene na listi za prvo mesto u šuntavilu njih 50 i zbog radi toga ne mogu da ih objavim.
"Uvatiše" Nikitovića posle 2 godine. Hoće da nameste čoveku da je "palio" ambasade po Beogradu. Kako bre ne nameste Voji da je bio politička pozadina u atentatu na Zorana, ili Mišku i Beku da su pokupovali tuđim parama pola Srbije ili meni da pišem ova govna od textova.
Ove godine se planira proslava desetogodišnjice od petooktobarskih promena. Jedan od govornika biće i Aca Tomić.
Srpske vlasti po svaku cenu 'oće da uvate "kriminalca" Caneta Subotića i Mila Đukanovića. Ja meni, samo da ne uvate i Medlin Olbrajt.
Ukoliko vam više nije stalo do života, uzmite Dinkićev kredit. Naravno, ovaj dinarski. Tim kreditima subvencionišete Miškovića. Zašta god da se uhvatite u Srbiji to su obezbedili Miško i ortaki. Kredit će te vratiti, naravno. Inače, svi brendovi u Delta cityju i Ušću vam dolazu iz Turske. Baš se upravo BoTa vratio s pregovora. Tražio da mi u Pazaru šijemo jedan deo brendova, ono kao, Guči, Armani, Kenzo, Kiko i tako te manje poznate marke.
Cvetko planira da proda Telekom Srbija. Nabili mu cenu. Ali cena će da padne jer ovi dole u "zemlji koja je Srbija" posekoše sve kablove. Uništiše sve što je srpsko. I 063 i 064. Kažu može i "niže" pa podeliše jadnom napaćenom narodu besplatne 044 i 049. Nego nije meni zbog toga, već što hitna pomoć nije radila ceo dan i što Rada Trajković izađe onomad na izbore, a sada sere po njima.
Selo gori, a Boris se češlja, jebo ga Radoš Bajić.
Moram da napravim malu digresiju, a obično to ne volim da radim, što se da videti iz priloženog. Vidite, mnogo mi je, bre, bilo žao, bre, što se Koštunjavi nije pojavio na otvaranje svečanoga tornja na Avali. Bio Tijanić. Bio Tadić. Bio i ja.
Profesor Šoškić najozbiljniji kandidat za Guvernera NBS. Idi begaj!!! Pamtim ga kao modernog profesora. Komunističke metode ispitivanja. Za tačan odgovor 1 bod. Ne tačan odgovor 2 boda. Zbir...pomozi Bože. Pismeni 5 minuta. Usmeni 7 minuta. Uđeš, izađeš, gotovo. Prepisao knjigu od Frederic S. Mishkina i Stanley Eakinsa. Tata, ex profesor, ga malo pogurao. I...Bog da ga vidi. A visok i lep čovek...to stvarno jeste.
Visoka srpska delegacija otputovala u Washington na godišnjicu IMF ili šta već. Aj što je visoka delegacija, nego što je i dobro plaćena. Narod ih plaća da ga najsporije što mogu uvedu u EU, a Miško da ga, misim narod, najbrže što mogu opljačkaju.
Jura u Rači ostao bez radnika. Le le. A za edukaciju se prijavilo samo nji četri. Ostala bagra oće da ostane needukovana. Kuda ide ova zemlja meni nije jasno?
Meni poslednjih nekoliko dana samo jedno te isto serviraju. "Ćuti bre čoveče. Ubiće te neko." Alo bre ljudi. Pa ja ovo nikome ne pričam. A pored toga mi stalno govoru kako pišem i serem, a stalno glasam. Ljudi, ko ne glasa ne može da talasa. Oni koji ne glasaju neka sede kući i neka štrikaju. E sada, za koga ću da glasam na narednim izborima, to ću da vidim. Za sada mi je u vidokrugu Rasimova stranka, ali ako budu u koaliciji sa JUL-om ovaj G17+, eee, onda ću da glasam za obojicu. A ako me prevaru, le, le, al će ih opletem...ledilo.

2 коментара:

  1. Анониман4/27/2010

    Ma kakvi izbori , nema smene vlasti ... Ovoga puta Bojkotovanje !!!

    R.Marija

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман4/27/2010

    Izbori su jefitini izgovor da neko od funkcionera dobije mogucnost da se preseli u neku od stanih zemalja i da pocne da uziva u novcu koji je natalozio , kao hrcak , na racunima u istoj .
    Najstrozije bojkotovanje , vise nema smene vlasti , kao sto je nikada i nije bilo ...
    Stvarno bi bilo glupo da gradjani ponovo plate ispracaj vladajucoj koaliciji od svog novca. Od sada draga gospodo funkcioneri , izlaznice iz Srbije su malo poskupele , moracete da se potrudite....:)
    R. Marija

    ОдговориИзбриши